Eiken binnendeuren op maat

Creëer een gevoel van rust en evenwicht door de warme uitstraling van eikenhout door te trekken van je vloer naar je binnendeuren.

Weergaloze collectie

De Plankerij maakt gepersonaliseerde eiken binnendeuren voor ieders smaak. Onze eiken binnendeuren bestaan uit een stabiele multiplexkern met een gezaagde eiken toplaag.

Maak je keuze uit onze vijf modellen halfmassieve planchettedeuren, bepaal het aantal knopen, voeg indien gewenst een optionele afwerking of raamwerk toe en kies ten slotte uit onze inbouwmogelijkheden: afkasting, blokkader, metalen kader, vloerpivot of schuifdeursysteem. Het resultaat: gepersonaliseerde eiken plankendeuren !

100% Maatwerk

Al onze eiken planchettedeuren worden 100% op maat vervaardigd en afgewerkt waardoor buitenmaten en kamerhoge deuren geen probleem vormen. Ook pivoterende binnendeuren en schuifdeuren behoren tot ons assortiment.

Eiken totaalconcept: heerlijk binnenleven

Creëer een gevoel van rust en evenwicht door de warme uitstraling van eikenhout door te trekken van je vloer naar je binnendeuren. Of je nu voor modern, klassiek of rustiek gaat, een eikenhouten deur voegt sfeer en gezelligheid toe aan elk interieur.

Wil je ook een eiken trap toevoegen aan je eikenhouten totaalconcept? Kijk dan zeker eens naar onze eiken trapbekleding.

Totaalservice van

De Plankerij

Plaatsing en afwerking

De Plankerij verzorgt de volledige afwerking van jouw eikenhouten binnendeuren. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte plaatsing en garanderen een foutloze afwerking. In de ruime catalogus van HDD Design kies je bijpassende scharnieren, deurkrukken en sloten.

Kom langs in onze showroom of vraag eenvoudig online een offerte aan.

 

Zelfplaatsers en schrijnwerkers

Ook zelfplaatsers en schrijnwerkers zijn aan het juiste adres bij De Plankerij. Ben je geen doe-het-zelver maar heb je wel een eigen schrijnwerker? Ook dan kan je bij ons terecht voor eikenhouten binnendeuren op maat.

Kies en vraag je offerte online aan

Bekijk enkele realisaties van eiken binnendeuren