Stijlvolle eiken trapbekleding

De Plankerij gaat een stapje verder dan de doorsnee parketwinkel en biedt een smaakvol totaalconcept in hout aan. Naast houten vloeren en deuren, kan je het plaatje compleet maken door ook je betonnen trap af te werken met eikenhout.

Eenheid & harmonie

Als specialist in eikenhouten parket beschikt De Plankerij over de ruimste keuze aan onbehandelde eikenhouten planken. Deze enorme keuzemogelijkheid trekken wij door naar onze eikenhouten trapbekleding. Welke afwerking, kleur of uitstraling je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je nieuwe eiken trap helemaal binnen jouw interieur en stijl past.

Wil je ook je houten deuren matchen met je eiken parketvloer of eiken trap? Kijk dan zeker ook eens naar onze eiken binnendeuren.

Ruime keuze op maat

Of je nu van modern, klassiek of rustiek houdt, door een keuze te maken uit een trap met Z-profiel, een rechte trap of een trap met overstekende neus, voegt een eikenhouten trap steeds warmte en smaak toe aan elke woning.    Elk project is maatwerk en wordt door onze eigen vakmensen nauwgezet en met oog voor detail uitgevoerd.

Totaalservice van

De Plankerij

Opmeting en plaatsing

De Plankerij zorgt voor een totaalservice.

 

Je heb twee linkerhanden of hebt het te druk om de handen uit de mouwen te steken? Dan zorgen onze vakspecialisten voor een vakkundige plaatsing met oog voor detail.  Voordat ze aan de slag gaan met het plaatsen van jouw eikenhouten trapbekleding komen we eerst langs om alles nauwkeurig op te meten. Op die manier zijn we 100% zeker dat jouw eiken trapbekleding perfect past. Kom langs in onze showroom of vraag eenvoudig online een offerte aan.

Zelfplaatsers zijn ook welkom

Wil je zelf je betonnen trap met eik bekleden?

 

Doe-het-zelvers zijn meer dan welkom bij De Plankerij! Vraag gewoon online een offerte aan en je ontvangt van ons een offerte voor zelfplaatsing.  Wij voorzien de nodige materialen zodat jij zelf aan de slag kan en bezorgen je de juiste afwerkings- en beschermingsproducten en geven je de nodige instructies.

Bekijk enkele realisaties van trappen met een eiken bekleding