Wij houden van hout.

En die passie willen we met zoveel mogelijk mensen delen. Bij De Plankerij vind je op elk moment een enorm aanbod aan eiken parketvloeren, eiken binnendeuren en eiken trapafwerking. Wij kopen ons hout rechtstreeks aan bij de parketfabrikanten, en dit in grote volumes. Hierdoor kunnen wij onze klanten topkwaliteit aanbieden aan eerlijke, zachte prijzen.

Het verhaal van Jan en Saskia

Het verhaal van De Plankerij begint in 2007 wanneer zaakvoerder Jan zijn jarenlange ervaring en expertise in de parketsector besluit te gebruiken voor het oprichten van een eigen eenmanszaak. Vanuit zijn eigen magazijn koopt en verkoopt hij budgetvriendelijke parketvloeren en liquidatieloten. Na een tijdje besluit Jan om naast liquidatieloten ook een steeds uitgebreider gamma hoogkwalitatieve parketvloeren aan te bieden die hij rechtstreeks aankoopt bij fabrikanten. Jans liefde voor hout slaat uiteindelijk over op echtgenote Saskia die de zaak in 2012 vervoegt.

Vandaag staan Jan en Saskia samen aan het hoofd van De Plankerij waar zij gedreven door passie en volledig gebeten door de houtmicrobe hun klanten dagelijks de beste materialen aanbieden aan eerlijke, betaalbare prijzen.

Stijlvolle showroom

In 2017 openden Jan en Saskia een gloednieuwe showroom in Heultje-Westerlo waar klanten de kwaliteitsproducten van De Plankerij kunnen ontdekken in een modern en smaakvol kader.
Het creëren van een ruimtegevoel met aandacht voor huiselijke warmte, veel daglicht en vooral veel sfeer stond centraal. Het doel? Klanten in alle rust inspireren met het luxueuze karakter en de gezellige warmte van eikenhout.

Benieuwd geworden? Kom gerust een kijkje nemen in de prachtige showroom. Saskia en haar team tonen je graag het uitgebreide assortiment en staan je bij met professioneel advies en een warme, persoonlijke begeleiding. Achteraf nog graag even de volledige stock bekijken? Saskia en haar collega’s geven je met veel plezier een rondleiding in het magazijn.

Teamwork

De Plankerij is een rasecht familiebedrijf en bestaat uit een klein maar hecht team. Zaakvoerders Jan en Saskia worden bijgestaan door llse, die zich bezighoudt met de commerciële kant, en verschillende vakmensen die instaan voor de productie en plaatsing. Rechtstreekse communicatie en nauw contact met de klant staan centraal.

Nog totaal geen idee van wat je precies wilt? Spring gerust eens binnen voor een koffietje en een vrijblijvende babbel!  Al beslist wat het moet worden? In ons magazijn kan je tijdens de openingsuren op elk moment de gewenste hoeveelheden hout meenemen. Bij De Plankerij ben je steeds welkom!